+1 (240) 729-0247 nkulekang2020@gmail.com

slovakien VM Drakt 85143

.

Grei kamp for spanjolen. Uten tvil burde ha scoret i første omgang, men gjorde det bra defensivt.
Nok en imponerende prestasjon av Reece James som var Chelseas største angrepstrussel og viste enorme ferdigheter i forsvar. arsenal drakt
Så sprett ut av benken, uheldig å ha en fin avslutning utelukket for offside som ville ha forseglet ting sent.Men Mason Mount, 21, så ut til å være fast bestemt på å vinne de mest prekære ungdomstipsene fra praktisk talt den første fløyten, og jobbet utrettelig som en del av et Chelsea -angrep som ganske enkelt overveldet Everton til tider.

barcelona bortedrakt
Imidlertid forbedret unggutten seg dramatisk og var utmerket mot livlige Wilson, med tempoet som viste seg å være avgjørende for å inneholde den engelske landskampen.
Spilte greit, men var til tider skjelven, så klumpet ut på ballen i besittelse for Chelsea og lot Aubameyang hoppe forbi ham med letthet for sitt andre mål.
Ting vil endre seg når LaLiga starter på nytt. Ikke bare på grunn av den uttømmende analysen han og teamet hans har gjort av de siste 12 kampene som er spilt. Luis Suárez, som ble utelukket resten av sesongen før koronaviruset endret planene våre, er tilbake i folden. Og uruguayaneren tilbyr mye for Barcelona, ​​ikke minst scoring av mål og å ta byrden av Messi.

JaredShul atalanta maglia 2022 NganSettl
DanieleSy barcellona maglia 2022 WilliamsD
MaryjoShe manchester tröja DarinBarr